Over Private Browsing

Terwijl u op internet surft, gebruiken websites trackingservices om informatie over uw online activiteit te verzamelen. Trackingservices gebruiken de ontvangen informatie om uw activiteit te analyseren en kunnen de resultaten van de analyse gebruiken om u relevante reclame te tonen.

Het onderdeel Private Browsing is ontworpen om de verzameling van informatie over uw online activiteit te voorkomen.

In de detectiemodus detecteert en telt het onderdeel Private Browsing het aantal pogingen tot het verzamelen van gegevens en registreert het deze informatie in een rapport. De detectiemodus is standaard ingeschakeld en de gegevensverzameling wordt op alle websites toegestaan.

In de blokkeermodus detecteert en blokkeert het onderdeel Private Browsing pogingen tot het verzamelen van gegevens en registreert het informatie over deze pogingen in een rapport. In deze modus wordt de gegevensverzameling geblokkeerd op alle websites behalve:

De teller van geblokkeerde pogingen om gegevens te verzamelen, geeft het totale aantal blokkeringen op de hele site weer, afhankelijk van het aantal sitepagina's dat in de browser is geopend. Als een pagina in de browser is geopend, worden alleen geblokkeerde pogingen tot gegevensverzameling op deze pagina van de site geteld. Als er meerdere pagina's van dezelfde site in de browser zijn geopend, worden de geblokkeerde pogingen tot gegevensverzameling geteld op alle pagina's van de site die in de browser zijn geopend.

U kunt het onderdeel Private Browsing beheren via de interface van Kaspersky Small Office Security of met behulp van de Kaspersky Protection-extensie in uw browser.

Private Browsing is als volgt beperkt:

Password Manager is niet beschikbaar als Kaspersky Small Office Security is geïnstalleerd op een bestandsserver.